motorrijbewijspoint-geleen BEL ME
TERUG

Motorrijopleiding en de prijzen

Reguliere Motorrijlessen
Bij ons kun je naast een spoedopleiding voor het motorrijbewijs ook kiezen voor een reguliere motorrijopleiding. Met de reguliere motorrijopleiding kun je losse motorrijlessen nemen en deze na afloop aan jouw vaste rij-instructeur betalen. Echter geven wij je het advies om de motorrijlessen in pakketvorm te nemen zodat je direct weet waar je aan toe bent, hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten zullen gaan bedragen om het motorrijbewijs de eerste keer te kunnen gaan halen. De motorrijopleiding start bij ons met een vrijblijvende rijtest van 1,5 uur. De kosten van deze rijtest bedragen € 60,-. Bij de rijtest maak je kennis met jouw vaste rij-instructeur. De rij-instruceur zal al jouw vragen beantwoorden, bekijken hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de motorrijopleiding zullen gaan worden. De motorrijlessen kunnen worden gevolgd op een lichte en zware categorie motor voor de A1, de A2 en de A categorie. Wij streven ernaar dat je direct de eerste keer slaagt voor jouw motorrijbewijs. De motoropleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motorrijlessen snel alle vaardigheden die van je op de motorexamens AVB en AVD worden verwacht. Voor dit spannendste gedeelte van de gehele rijopleiding geven we je dan ook de garantie dat je heel goed bent voorbereid!

Spoedcursus Motorrijbewijs in 2 - 8 weken!
Bespaar tijd en geld met de spoedcursus motorrijbewijs Wij bieden naast de reguliere motorrijopleiding ook motorrijlessen in een spoedopleiding voor het motorrijbewijs aan. Deze snelcursus motorrijlessen is erg populair omdat de mogelijkheid bestaat om in een door je zelf aangegeven korte periode van 2 - 8 weken het motorrijbewijs snel te halen. Wil je nog sneller het motorrijbewijs behalen, dan kun je ook kiezen voor het motor rijleskamp. Wij verzorgen deze cursus voor iedereen in heel Nederland. Tijdens deze spoedcursus motorrijbewijs krijg je op een intensieve wijze motorrijlessen doordat de lessen korter op elkaar gepland zijn en leer je veel meer in een kortere periode. Dat scheelt je tijd en geld. Om te kunnen starten met de snelcursus motorrijbewijs A bij ons dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B of een theorie certificaat voor de motor. Iedere spoedopleiding voor het motorrijbewijs begint bij ons met een 1,5 uur durende vrijblijvende rijtest waarvan de kosten € 60,- bedragen. Bij deze rijtest maak je kennis met de vaste rij-instructeur, deze zal kijken hoe je feeling en aanleg is voor het motor rijden, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn. Na de rijtest weet je hoe kort de rijopleiding gaat duren, hoe snel je kunt afrijden voor je beide rijexamens en wat de kosten van de complete cursus zijn. Op deze manier leveren wij maatwerk met een hoog slagingspercentage en weet je daardoor snel waar je aan toe bent!

Motorrijbewijs binnen 1 week!
Een unieke verkorte motorrijopleiding waarbij je binnen 1 week jouw motorrijbewijs kunt behalen. Vanwege de compactheid en de goede werkwijze van deze vorm van spoedmotorrijlessen krijg je alle onderdelen van het motorrijden snel onder de knie, heb je minder motorrijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamens AVB en AVD om de eerste keer te kunnen slagen voor jouw motorrijbewijs. Je kunt deze unieke versnelde motor rijopleiding volgen in de vorm van een motor rijleskamp in 1 week of in 2 keer enkele dagen intensief motorrijles.

Werkwijze motor rijbewijskamp
Waar je ook woonachtig bent, de opleiding wordt gehouden in Geleen, Limburg. Wij verzorgen evt een slaap plek voor je tegen een zeer schappelijk bedrag. Alles is hierin bespreekbaar Het rijbewijskamp voor het motorrijbewijs is voor iedereen die 18 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat of rijbewijs B voordat deze aan de cursusdagen gaat beginnen. Deze perfecte motorrijopleiding is de ideale en snelste wijze om met spoed jouw motorrijbewijs te halen! De spoedopleiding voor het motor rijleskamp bestaat uit drie gedeelten: Prijzen: Pakketten
  • GEGARANDEERD PAKKET: JE RIJBEWIJS VOOR EEN VASTE PRIJS VAN € 1650,-